NIB

Andreja Poljak

Working place: Samostojna strokovna sodelavka za organizacijo in poslovanje

Telephone number: 059 232 747
Email: andreja.poljak@nib.si
Department: Skupne službe

Kot samostojna strokovna sodelavka v projektni pisarni je moje delo osredotočeno na aktivnosti v fazi pred prijavo projekta in zajemajo iskanje možnosti za javno financiranje ter svetovanje in podporo raziskovalcem med pripravo projektnih predlogov na nacionalne, EU in mednarodne finančne programe.

Po izobrazbi sem univerzitetna diplomirana prevajalka, smer angleščina-francoščina (UNI-LJ, Slovenija), in magistrica poslovnih ved, smer Poslovodenje in organizacija (UNI-LJ, Slovenija). Za magistrsko delo sem prejela fakultetno Prešernovo nagrado. Imam bogate izkušnje z vodenjem projektov, saj se z njimi ukvarjam že celotno poklicno obdobje. Od leta 2024 sem zaposlena na NIB-u in sodelujem pri projektu 5xPRO, katerega cilj je krepiti kompetence projektnih sodelavcev ter krepitev odličnosti, interdisciplinarnosti in mednarodne vpetosti slovenskega raziskovalnega prostora.

Odlikujejo me samostojnost, natančnost in zanesljivost ter dobra organizacija dela. Rada delam z ljudmi in z njimi delim svoje izkušnje. Veliko časa preživim v naravi, ki me napolni z energijo za nove izzive.