NIB

Katarina Kafadar

Working place: Samostojna strokovna sodelavka za organizacijo in poslovanje

Telephone number: 059 23 27 29
Email: katarina.kafadar@nib.si
Department: Skupne službe

Kot samostojna strokovna sodelavka pri NIB sem osredotočena na podporo v procesu pred dodelitvijo finančnih sredstev, ki vključuje iskanje priložnosti za javno financiranje, svetovanje in podporo raziskovalcem med pripravo predlogov za nacionalne in mednarodne programe financiranja.

Diplomirala sem iz bančno finančne smeri ter magistrirala iz poslovnih ved na Fakulteti za ekonomijo v Ljubljani (UNI-LJ, Slovenia). Od leta 2024 sem samostojna strokovna sodelavka na NIB. Na NIB sodelujem pri projektu 5xPRO, katerega cilj je krepitev kompetenc projektnih managerjev ter krepitev odličnosti, interdisciplinarnosti in mednarodnega povezovanja slovenske raziskovalne skupnosti.

Rada organiziram in delam v skupini ljudi, ki pokrivajo različna delovna področja. Sem kreativna in rada izpopolnim vsako trenutno opravljeno delo. Izziv, ki ga imam najraje je, kako z omejenimi razpoložljivimi viri najti pot do cilja. Zavzemam se za sonaravno življenje, kjer je skrb za okolje in spoštljivo, dostojanstveno ravnanje z vsemi živimi bitji, zdrava prehrana, ohranjanje naravnega okolja in sonaravno kmetovanje bistvenega pomena za nadaljevanje človeštva.